Dødsbo købes i København

Når man står midt i en sorg over at have mistet, kan det være svært at beslutte, hvad der skal ske med alt inventar i den afdødes hjem. Hos Doedsborydder.dk vil vi gerne hjælpe dig og de pårørende let igennem processen. Vi står for opkøb af dødsboer i København og på Sjælland generelt. Det er vigtigt for os at udvise forståelse og håndtere enhver situation med professionalisme. Vi håndterer dødsboet med stor respekt overfor både de efterladte og den afdøde.

Vurdering v. opkøb af dødsbo på Sjælland

Hos Doedsborydder.dk opkøber vi alle former for dødsboer i København og på Sjælland. Derfor er det ikke vigtigt for os, om dødsboet er fyldt med værdigenstande eller ej. Vi kommer gerne ud til dødsboet og giver en gratis vurdering. Når vi vurderer værdierne i boet, holder vi det op mod den tid, vi skal bruge på at rydde det. Er værdierne større end vores omkostninger, tilbyder vi at købe boet. Derudover sørger vi også for at have en god dialog med jer omkring alle de genstande, som har affektionsværdi. Dem opkøber vi selvfølgelig ikke, medmindre I selv ønsker at sælge dem.

Modtag et gratis uforpligtende tilbud

Ring til os

+45 28 70 03 64

Skriv til os

idofurniture@outlook.dk

Opkøb af dødsbo med et godt formål

Når et dødsbo købes i København eller på Sjælland, kan det både være fyldt med værdigenstande og genstande, som ikke har en høj markedsværdi. Uanset hvilken værdi vi vurderer, at genstande har, er det vigtigt for os, at de går til et godt formål. Med tilladelse fra ejeren tager vi derfor alle inventarer med til Thailand og giver det til folk, som kan få stor glæde af dem.

Fleksibelt opkøb af dødsbo – vi arbejder alle dage

Det er vigtigt for os, at processen sker efter jeres ønske. Har I brug for en hurtig rydning af dødsboet, kan vi tilbyde ekspreshåndtering. Hos Doedsborydder.dk arbejder vi både aftener, morgener og weekender. Vi afleverer altid dødsboet til tiden, så der er én ting mindre, I skal bekymre jer om.

Kontakt os for opkøb af dødsbo i København eller på Sjælland